Niek en Hanneke Roos | Wand & Vloertegels Wijchen
16556
post-template-default,single,single-post,postid-16556,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17172

Niek en Hanneke Roos

11 mei Niek en Hanneke Roos

“Ze maken hun woorden waar!” Ik ben zeer lovend! Snelle reactie op mail of telefoon. Bereid om mee te denken. Een absolute aanrader. Betrouwbaar en eerlijk, bevlogen en enthousiast! Klachten heb ik niet, en het enige kleine probleempje werd supersnel opgelost. Ik ben, zo als u leest, erg enthousiast! Dat meen ik vanuit de grond van mijn hart, niemand heeft mij hiertoe gedwongen, geheel vrijwillig. Heb de keuken zelf geplaatst, maar ook hierin waren ze bereidwillig om mee te denken. Service, super!